Barion Pixel

Varga István nyers séf is ajánlja a pi-vízet

Már Varga István nyers séf is a Maunawai víztisztító készüléket használja a vegán ételekhez!

“Varga István vagyok, nyers vegán séf, majd 20 éve fogyasztok jómagam is tisztított, szűrt vizet és amikor a magyar piacon megjelent a pi víz, már akkor én is elkezdtem vásárolni. Akkor még bioboltokban fehér kannában lehetett kapni.

De az elmúlt évek fejlesztésének köszönhetően, már vízszűrő kancsókban is beszerezhető. Az otthoni háztartásokban, éttermekben, konyhákban is lehet használni. Én jómagam is ételkészítéshez /amíóta nyerskonyházom/ elsősorban szűrt vízet használok.
A PI-víz nagy előnye a struktúrált, energetízált víz mindenkinek ajánlom, kifejezetten idősebbeknek, betegeknek jótékony hatását már nagyon sok tapasztalat bizonyította is. Ajánlom hogy próbálják ki, mindenkinek a kedves egészségére!”

A szervezetednek kiváló minőségű vízre van szüksége ahhoz, hogy a legjobb formádat tudjad adni. A MAUNAWAI PI-kancsó nem csak megtisztítja a vizet, de bárhol képes a rossz ízű, gyakran szennyezett csapvízből az érintetlen hegyi forrásokéhoz hasonló PI-vizet előállítani.

Hawaii szigetén ezeket a hegyi forrásokat maunawai-nak nevezik, szűrőrendszerünk innen kapta nevét.

A technológiát 60 évvel ezelőtt dolgozták ki Japánban azzal a céllal, hogy a csapvizet a lehető legjobb minőségű vízzé alakítsák át. A minta alapjául a nagy gyógyforrások szolgáltak.

A szűrőrendszer az öt alapelv – szűrés, információ adás, optimalizálás, harmonizáció és a biológiai hozzáférhetőség és rendelkezésre állás – alkalmazásával a csapvizet nemcsak a nem kívánt anyagoktól tisztítja meg, hanem a visszaállítja eredeti, a forrásvizekre jellemző klaszterszerkezetét is.

A Maunawai PI víztisztító kancsó előnyei

  • A szűrési folyamat következtében a víz enyhén lúgossá válik, így optimális az emberi szervezet számára. Segíti a méregtelenítést, és a vesék működését.
  • A kancsó által megszűrt víz mindig finom, itatja magát.
  • Bárhol és bármikor tudod használni, elviheted magaddal akár rövidebb-hosszabb nyaralásokra is.
  • Nem kell többé ásványvizes palackokat cipelni, bajlódni a műanyag szeméttel.
  • A legjobb megoldás kisebb háztartásoknak, vagy ha egyedül élsz.
  • Fontos részletek a Maunawai PI víztisztító kancsóról
  • Kiválóan alkalmas munkahelyi használatra.

Az új Maunawai KINI tervezéstől a termelésig 100% -ban Németországban készült.

A készülék ház: Speciális SAN-műanyagból készült, nem tartalmaz lágyítót, biszfenolt, megfelel az élelmiszerekkel kontaktusba lépő műanyagokkal szemben támasztott legmagasabb követelményeknek.

A készülék szűrővizsgálati eredményei publikusak, és letölthetők >>>

 

Tetszett a cikkOszd meg ismerőseiddel is!

Oszd meg ezt egy barátoddal