Barion Pixel

Tímea tapasztalata Maunawai Quelle PiPrime

Ismerjétek meg Tímea tapasztalatát a Maunawai PI-víz készítő készülékről.

“Tálas Tímea vagyok, Budapest környékén élek a családommal. 2000 környékén diagnosztizáltak nálam egy olyan bélbetegséget.

A gasztroenterológus első mondata az volt, hogy a csapvíz az, amit először ki kell iktatni az életemből. Akkor az ásványvíz, illetve a kristályvíz és a palackos víz vásárlás a jó megoldásnak tűnt.

Bár utána sokat olvastunk és hallottunk arról, hogy nem biztos, hogy teljesen jó ötlet. Pláne azért, mert műanyag palackban tároljuk a vizet és azt isszuk.

Illetve a másik dolog, ami fontos volt számunkra a környezettudatosság és hogy nem szerettünk volna napi több PET palackot termelni.”

Megoldásunk a PET palackok helyett a Tritan™ kopoliészter palackok!

Értékes alapanyaguk nem tartalmaz lágyítót és bisphenol-A (BPA)-mentes.

A Tritánból készült palackok ütésállók (nagyon nehezen törnek), súlyuk kicsi, és kiválóan tisztíthatók. A Tritan™ palackban mindenhová magaddal viheted a forrásvíz minőségű Maunawai – vizet.

“Ekkor kezdtünk el gondolkodni, hogy hogy lehetne ezt a kristályvizet, ásványvizet kiváltani más módon az életünkben. A másik szempont, ami nagyon fontos volt, hogy ne egy fix víztisztító legyen, amit a vízrendszere kötünk rá.

Hanem egy olyan mobil készüléket találjunk, amit, ha szükséges bárhova tudunk magunkkal vinni. Akkor találtuk meg ezt a pi víz készüléket, amelynek igazából nagyon egyszerű a használata. Feltöltjük a csapvízzel és azt a készülék folyamatosan tisztítja és onnantól kezdve kész a tisztított víz.

Ami még mellette szólt több ismerősünknél kóstoltam, kóstoltunk tisztított vizet és számomra, illetve számunkra ez volt az első olyan, aminek nem volt semmilyen mellékíze.

Nem éreztem más textúráját a víznek, az tökéletesen megfelelt számomra, úgyhogy végül is ez volt a fő indok, ami miatt úgy döntöttünk, hogy ezt a készüléket használjuk.”

Tetszett a cikkOszd meg ismerőseiddel is!

Oszd meg ezt egy barátoddal