Barion Pixel

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Az Euro-Clear Midnight vízágyító készülékek kiemelkedő kényelmi és biztonsági funkciókkal vannak ellátva

WiFi fejegység:
A kifejezetten a Midnight vízlágyítóhoz készült telefonos alkalmazás segítségével minden fontosabb információt egy kattintásra leellenőrizhetünk, mint például a regeneráció hosszát és idejét, vagy az átfolyó víz mennyiségét.

SafeHOME funkció:
A vízlágyító figyeli a rajta átfolyt vízmennyiséget és a pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből következtet az vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén a Midnight vízlágyító beavatkozik megakadályozza az esetleges csőtörést, vízkárt. A rendszer padló-vízőrrel is kiegészíthető, amely fokozza a vízkár elleni védekezés hatékonyságát.

Beépített gyantaágy fertőtlenítő egység:
A regenerálások alkalmával fertőtleníti a gyantaágyat (BIO fertőtlenítő funkció).

Sóriasztás funkció:
A betöltött só mennyisége alapján egy belső kalkuláció segítségével kiszámítja, hogy mikor fog elfogyni a berendezésbe töltött só, majd riasztást küld, melyben figyelmeztet a só utántöltésére.

A beépített Wi-Fi funkció + APP:
A berendezéshez készített Android és iOS készülékekre is letölthető applikáción keresztül nem csupán a termék állapotát tudja nyomon követni, de többek között ellenőrizheti a berendezésen átfolyó víz mennyiségét és a regenerálás időtartamát és idejét. Szivárgás- és sóhiány esetén automatikus figyelmeztetést küld Önnek, ezzel is védve otthonát a nap 24 órájában!

Nem tudja melyik vízlágyítót válassza?

Ha szeretne személyre szabott árajánlat kapni, küldjön üzenetet!

Oszd meg ezt egy barátoddal