Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Az EcoWater eVolution vízlágyító sorozat minden idők legfejlettebb lakossági vízkezelője, mely a lehető leggazdaságosabban a legjobb minőségű vizet biztosítja!

Az új EcoWater eVolution vízlágyító sorozat integrált áramkörös, beépített memóriával rendelkező vezérlése megjegyzi és naplózza a napi vízfelhasználást. Az eltárolt adatoknak, valamint az EcoWater eVolution vízlágyító egyedülálló rendszeralgoritmusának segítségével kiszámítja a következő napi várható vízfogyasztást. Ezt követően ellenőrzi, hogy a kiszámolt mennyiségű lágy vizet elő tudja e állítani. Ezt a számítást a vízfogyasztás változásai miatt rendszeresen elvégzi és figyelembe veszi. Ez a módszer az egyik amitől az EcoWater eVolution vízlágyító a lehető leggazdaságosabban működik, sót, vizet, energiát takarít meg, ugyanakkor mindig biztosítja a megfelelő mennyiségű kezelt lágy vizet.

A programozott memória áramkimaradás esetén sem felejti el a tárolt adatokat, hosszabb áramszünet esetén is csak az óra ismételt beállítása szükséges.
Az EcoWater eVolution vízlágyító másik sajátossága a regenerálási eljárás. A vízlágyító szabályozza a só-oldó tartályba bekerülő víz mennyiségét, így a regeneráláshoz csak a szükséges mennyiségű és töménységű sóoldatot használja fel.
A száraz só tárolási módszer megakadályozza a párolgásból eredő só lerakódásokat és dugulásokat, gazdaságos só felhasználást biztosít.
Az EcoWater eVolution vízlágyító berendezések az ellenáramú regenerálást a gyantaágy aljáról kezdik, így mindig tökéletes állapotban tartják az ioncserét végző gyantát, tökéletes tiszta baktériummentes állapotban.

Send this to a friend