Barion Pixel

Sport és pi víz, az olimpikon nyilatkozik!

Knoch Viktor olimpiai aranyérmesünk nyilatkozik a tapasztalatairól sport és pi víz témában! Rövid szöveges kivonat az alábbi videóból!

Knoch Viktor: “Fiatal gyerekkorom óta használtunk pi víz készüléket, még Pécsen egy boltból hordtuk szüleimmel. Mióta felköltöztem Pestre hogy, pályafutásomat itt folytassam 15 évesen. Azóta otthoni készülékünk van és egy pár éve van rendes beépített filter a mosogatóban. Igazából az éreztem minden versenyen amikor elutaztunk és nem volt elérhető pi víz a számomra, hanem csapvizet kellett innom egy hotelban vagy egy versenyen, akkor egyszerűen a víz íze borzasztó volt és a közérzetem se volt ugyanaz mint itthon amikor tudtam rendes pi vizet inni. Úgyhogy igazából el se tudom képzelni az életem, úgy hogy ne legyen otthon egy pi víz készülék vagy egy sima filteres így a konyhapulton vagy pedig egy beépített a mosogatóban.
 
Élsportolóként egy olimpiára készülve a táplálkozásra és a folyadékbevitelre is nagyon nagy hangsúlyt fektettünk. Hiszen egy olimpiai döntőben minden milliszekundum, minden pici előny is számít és mindig azt éreztem, hogyha hozzájutottam rendes pi vízhez akkor az érződött az általános közérzetemen, ezáltal a sporteseményemen is és nehéz volt ezt néha megoldani külföldi versenyeken.”

Ebben a videóban Knoch Viktor beszél a PI-vízes sport tapasztalatairól.

 

Tetszett a cikkOszd meg ismerőseiddel is!

 

One thought on “Sport és pi víz, az olimpikon nyilatkozik!

  1. Pingback: Pi víz kérdezz-felelek, a vízszakértő válaszol - Pivíztisztító webáruház

Comments are closed.

Oszd meg ezt egy barátoddal