Barion Pixel

Tímea tapasztalata a NAPUI PI víz készülékről

“Török Tímea vagyok, Budapesten élek a családommal. PI-vizet először a munkahelyemen kóstoltam, ahol, a vizet PI víztisztító kancsóban készítették és nagyon megszerettem, megtetszett.

Elhatároztam, hogy nekünk, a mi családunknak is szüksége volna egy víztisztító berendezésre. Viszont mivel a mi konyhánk kicsi és elég nagy a család, ezért mindenképpen egy beépíthető berendezést szerettem volna.
Előtte már voltak víztisztító készülékeink, viszont azoknak a vize nem volt olyan minőségű, mint amit kóstoltam. Volt mellékíze és nem volt annyira selymes és lágy.

A NAPUI PI vizet körülbelül másfél éve fogyasztjuk, folyamatosan az egész családunk. Ezzel főzzünk ebből készítjük a kávét, a teát, sőt még a kutyusunk is ezt fogyasztja.

Amikor vendégeket fogadunk és megkínáljuk őket vízzel ők is megkérdezik, hogy milyen víz ez, hogy ennyire tiszta és ennyire jó az íze van.

Nagyon megszerettük ezt a készüléket. Vásárlás előtt azt is megtudtam, hogy ez a készülék energetizált, strukturált vizet készít egyedülálló módon, ami az egészségmegőrzés szempontjából fontos. Nagyon megvagyunk elégedve a készülékkel mindenkinek csak ajánlani tudom!”

A NAPUI PI vízszűrő készülékről részletesebben ide kattintva olvashat >>>

Maunawai NAPUI készülékek, hogyan működnek, és milyen szűrési fázisok vannak

0) FÁZIS – Plusz nitrát-vízkő előszűrő

1) FÁZIS – Üledékszűrő vízkő-nitrát szűrővel

Kiszűri a vízkövet, a nitrátot és nitritet valamint az 5 mikronnál nagyobb úszó és üledékes anyagokat.

2) FÁZIS – Aktívszenes szűrőblokk

Speciális aktívszenes szűrőblokk. Megtisztítja a vizet a szerves szennyeződésektől valamint a nem kívánt íz- és illatanyagoktól.

3) FÁZIS – Ultravékony membrán

Lézerperforált ultravékony high-tech membrán (0,01-0,04 mikron), mely védelmet biztosít a baktériumokkal, élősködőkkel és a csírákkal szemben. Az ultravékony rostok olyan több százbilliónyi apró pórusból állnak, melyek megakadályozzák a baktériumok továbbhaladását.

4) FÁZIS – MAUNAWAI® PI-szűrő

A legújabb PI-technológiára vonatkozó kutatások eredményeit ötvözve a MAUNAWAI-víz különböző bio-kerámiákkal (EM, PÍ, alkáli golyók, kalcium, turmalin), kvarchomok és zeolitok által harmonizálja és vitalizálja a vizet.

  • A szűrők csak egyben cserélhetők.
  • Szűrőcserekor teljes készülék egységet cserélünk (új készüléket adunk szűrő áron, de a régi készüléket elvisszük).
  • Kizárólag készülékkel rendelkező vásárlóink számára elérhető opció.
  • Mész-Nitrát szűrő (0-filter) telítődés függvényében (a szűrő jelzi amikor telítődött).
  • A Mész -Nitrát szűrőegység külön is cserélhető!
  • A szűrőket rendkívül egyszerű cserélni, mivel a csatlakozók gyors-záras (Quick) megoldásúak, így egy mozdulattal ki lehet venni a régit, és betenni az új szűrőegységet.

Tetszett a cikkOszd meg ismerőseiddel is!

 

Oszd meg ezt egy barátoddal