Barion Pixel

Mitől élő a víz?

Cseppben a tenger

Talán ezt nem könnyű megérteni, lefordítom

A világegyetem minden része magában foglalja a világegyetem minden részének az információját. Más szavakkal: egy egyénben – még az egyes sejtekben is – a világegyetem minden információja megtalálható.

A víz tulajdonságait jelentősen befolyásolják a földi és a földönkívüli elektromágneses terek, a napfolt-tevékenységek, a Hold ciklusai. A víz szinte percről percre változtatja a tulajdonságait.

David Bohm elméleti kvantumkutató az érzékek számára hozzáférhető világot „megnyilvánuló rendnek”, a belső létet pedig „rejtett rendnek” nevezi. Úgy látja, hogy minden, ami a megnyilvánuló rendben létezik, a rejtett rendbe van burkolva, és a megnyilvánuló rend minden egyes része tartalmazza a rejtett rend összes információját.

Mitől élő a víz?

A víznek van élő (rendezett, tudatos) és holt (kaotikus) állapota. A víz attól élő, hogy folyamatosan, rendezett, egységes állapotot tart fenn. A strukturált vizeknek megváltozik a felületi feszültsége, viszkozitása, dielektromos állandója, elektromos vezetőképessége.

Érdekes módon ugyanaz a víz, amely – az alap kémiai tulajdonságoktól eltérően – rossz szigetelő, jól vezető, kevésbé nedvesítő tulajdonságú, korlátozottan oldékony, az élő szervezetbe kerülve aktivizálja az élettevékenységet, fokozza az anyagcserét, javítja a közérzetet, kedvezően hat a vér és a sejtközötti állomány vízkészleteire.

A rendezett víz a közel azonos tulajdonságú környezetben az ott meghatározó kooperációs utasításoknak megfelelően átalakul. Szerkezete felveszi a vezérlő rezgésekre illeszkedő „formaruhát”. A rendszer része lesz.

Nézze, a következő fotókon a vízkristályok változását láthatja mikroszkópos felvételeken!

Papírra írt szavak hatása:                            Kimondott szavak hatása:      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Káros sugárzások hatása:                   Zene hatása: Heavy metal

      nyár                               ősz                               tavasz                      tél

Már egy egyszerű mágnessel is képesek vagyunk befolyásolni a víz szerkezetét. A víz nem mágnesezhető, de polarizálható. Az egységes irányba rendezettség azt eredményezi, hogy a belső terek csökkennek, a szabad töltések a határfelületre áramlanak.

Az élő táplálékok vízkészletei ezért is sokkal hasznosabbak egy másik élő szervezetnek, mint például egy mikrohullámú sütőben hőkezelt ételé. A mikrohullámú sütő nagy energiaszinteken, magas frekvencián rángatja a hidrogénhidak atomjait, szétrobbantja a meglévő rendezett struktúrákat. Ez esetben energiával felpumpált, az élőt irritáló információval telített, halott vizet viszünk be a szervezetbe.

Tetszett a cikkOszd meg ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oszd meg ezt egy barátoddal