Barion Pixel

Mi a PI víz? Részletes leírás és tényszerű bemutatás.

A víz az élet.

A PI víz pedig a modern élet elengedhetetlen alapja! Tiszta folyadék nélkül nem léteznénk. Ennek ellenére a mai nyugati világban kihasználjuk a vizeinket, mérgezzük azt. Ám a természet még mindig képes arra, hogy életben tartson minket, sőt, gyógyítson. Ezt biztosíthatja nekünk a PI víz! Ismerje meg a részleteket ebben a részletes szakmai leírásban!

A 60-as években a japán Nagoyai Egyetem kutatója, Shoi Yamashita professzor felfedezte, hogy az “élővíz”, mely a növényekben található, biológiai és fizikai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivó- és forrásvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvízének összetételére.

Kutatásai ezt követően arra irányultak, hogyan lehetséges az ivóvizet élő vízzé alakítani. Shoi Yamashita és Shinji Makino 1964-ben először állítottak elő egy olyan szerkezetet, ami a vizet az eredeti, élő állapotába képes visszaállítani. Ezt az élő vizet nevezzük PI víznek.

A PI-folyadék nem mesterségesen előállított anyag és nem is új keletű csodaszer. A természetben élő összes szövetben találunk PI vizet, mivel ez az élővilág fő alkotóeleme. Szerkezeti felépítése tehát megegyezik a növényekben található víz szerkezetével.

Mitől “élő” a Pi víz?

A víznek van élő (rendezett, tudatos) és holt (kaotikus) állapota, attól élő, hogy folyamatosan, rendezett, egységes állapotot tart fenn. A strukturált vizeknek megváltozik a felületi feszültsége, viszkozitása, dielektromos állandója, elektromos vezetőképessége.

A szervezetben a mérhető biológiai, kémiai és fizikai folyamatokon kívül bioenergetikai folyamatok is zajlanak. Ha a PI vízen kívül másfajta folyadékot viszünk szervezetünkbe, akkor többletenergiát használunk fel arra, hogy a rendezetlen molekulákat a szervezetünk biológiai, fizikai és kémiai folyamatai számára felhasználható, “rendezett” molekulákká alakítsa.

Minél egységesebb – tömörebb – a vízszerkezet, annál kevesebb energia-ráfordítással lehet beilleszteni egy meglévő rendszerbe. Minél „tragikusabb” emlékképekkel érkezik az élőbe egy beilleszkedni vágyó vízszerkezet, annál nehezebb – ha nem lehetetlen – a beillesztése.

A PI víz kedvező hatásai

Érdekes módon ugyanaz a folyadék, amely – az alap kémiai tulajdonságoktól eltérően – rossz szigetelő, jól vezető, kevésbé nedvesítő tulajdonságú, korlátozottan oldékony, az élő szervezetbe kerülve aktivizálja az élettevékenységet, fokozza az anyagcserét, javítja a közérzetet, kedvezően hat a vér és a sejtközi állomány vízkészleteire.

Segíti a sérült sejtek, szövetek regenerálódását. Javítja az élő test funkcióit: emésztést, kiválasztást, mozgást, növekedést, valamint erősíti az immunrendszert.

Naponta mintegy 3 liter sejten belüli víz alakul újjá többé vagy kevésbé terhelt ivóvízből. Ez az átalakítás sok energiájába kerül szervezetednek. A PI víz tulajdonságai megközelítik a sejten belüli folyadék tulajdonságait, a rendezett szerkezet és az optimális energiaszint megkönnyítik a sejtfalon való áthatolást.

A PI víz, azaz az élet vize képes az emberi szervezet a legjobb teljesítményre késztetni. Fogyaszthatják csecsemők, gyermekek, felnőttek, sportolók, fogyókúrázók, idős emberek, egészségesek és betegek egyaránt.

Nézd meg ezt a rövid, izgalmas videót a gondolat vízre gyakorolt hatásáról!

Mire használhatod a PI vizet?

Használhatod főzéshez, italok alapjaként. Az ebből készült kávé vagy tea íze nem hasonlítható a szűretlen vezetékes vízből készült italokéhoz. A PI víz semleges ízhatása miatt az ételek természetes ízei fokozottan előtérbe kerülnek.

A PI víz fogyasztása kellemes az ízlelőbimbóknak, egyben a legegyszerűbb út a tisztuláshoz, az egészséghez, a legjobb folyadék a sportoláshoz.

MAUNAWAI® Pi-víz aktiválási folyamat

A MAUNAWAI®-víztisztító készülékek központi egységében több mint 20 különböző, gondosan megalkotott összetételű kerámiagolyó helyezkedik el. A porózus, ugyanakkor stabil állapotú kerámia-mátrixot egy speciális és igen költséges folyamat során állítják elő. Az ősi timföld alapanyagot 1000 celsius fok körüli hevítésével természetes állapotban és kötött formában mintegy beégnek, bevésődnek az anyag különböző tulajdonságai és információi.

Az így tárolt tulajdonságok hosszúhullámú infravörös-sugárzás és ioncsere folyamatok révén kioldódnak a vízben. Ezáltal a nem illeszkedő (nem természetes) információk semlegessé válnak, és kikerülnek a rendszerből, valamint visszarendeződik a víz eredeti állapotában megfigyelhető, klaszteres molekulastruktúrája.

A MAUNAWAI® kerámia-mixtúrájának összjátékával a kolloid timföld elektromos vezetésével és a keletkező elektromágneses hullámok, valamint hosszúhullámú infravörös sugarak és ioncsere folyamatok következtében számos erősítő és gyorsító, szinergikus folyamat játszódik le, melyek összessége hozzájárul a vízminőség optimalizálásához.

Turmalin kerámia réteg

Elősegíti a természetes klaszterképződést, növeli a víz energiaszintjét. Ez a réteg az infravörös sugarak és negatív ionok forrása, és ionizálja (negatív töltésű ionjai által lúgosítja is), energetizálja a vele érintkező vizet. Hatására a vízmolekulák rendezettebb és kisebb klaszterformákat vesznek fel. A kezelt víz viszkozitása kb. 10%-kal nő a turmalin kerámia hatására. A turmalin képes mély infravörös sugarak kibocsájtására.

Az infravörös sugárzás tiszta melegítő sugárzás. A molekulákat saját energiájával gerjeszti, ezáltal a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, ami az ennek megfelelő fiziológiás változásokkal járhat együtt, pl. a vérellátottság javulásával, az izomzat lazulásával, gyulladáscsökkentéssel, fájdalomcsillapítással. Az enzimtermelődés serkentése pedig az anyagcsere aktivitásának emelkedésével jár.

Ennek a tulajdonságának köszönhetően a testünket a víz frekvenciájára hangolják. A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel, amivel a turmalinnal kezelt víz rendelkezik. Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik. Ez aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.

PI-Alcalina-Bio –kerámia réteg

Nyomelemek formájában ásványi anyagokat juttat a vízbe, emellett elősegíti a víz természetes struktúrájának kialakulását. Természetes vízstruktúrát képez – lúgosít. A PI kerámia réteg képes a kicsi és nemkívánatos molekulákat és a szabadgyököket megkötni

A Pi-kerámiákból csekély mennyiségű vastartalmú só (Fe2Fe3Cl5) oldódik ki. Ez az összetétel a természetes sejtvízben is megtalálható, ez a fázis nagyon fontos része a szűrés-kezelésének. A speciális vastartalmú só nagyban befolyásolja a víz élettani hatását és energetikai struktúráját. Ennek következménye olyan kémiai és bioenergetikai tulajdonságok létrejötte, melyek közös jellemzővel rendelkeznek szervezetünk sejtjeivel. A vastartalmú sók különösen a sejtek közötti, megfelelő információátvitelért felelősek. Ez az anyag mely megakadályozza az oxidációt egyúttal növeli a sejtek vitalitását.

A Magic Ball/Alkalina/BioCere kerámiagolyók más felhasznált bio-kerámiák mellett olyan természetes képződmények variánsait tartalmazza, melyek fő tulajdonságai révén tovább csökkentik a víz klaszter struktúrájának méretét, szabályozzák a pH-értéket és visszaállítják a víz természetes kalcium-magnézium szintjét.

EM-kerámia-kálcium réteg

Elektromágneses energetizálási folyamat, a természetes egyensúlyt véglegesítése. Ebben a fázisban lépnek életbe a szintén szabadalmaztatott kerámiagolyók, melyek korallból nyert kalciumot tartalmaznak. Ezeknek a kerámiagolyóknak a segítségével, amik kalciumionokat tudnak leadni, megkötődnek a vízben található szabad magnéziumionok. Ezen kerámiagolyók által tovább tökéletesedik a kiegyensúlyozottság és természetes kalcium-magnézium egyensúly.

Az EM-kerámia probiotikus, az életet támogató rezonanciamezőt hoz létre, mely nem jelent alkalmas környezetet patogén csírák és degeneratív kórok számára, mivel rezgésspektrumuk eltérő.

A Sango-korall – Hegyi kristály – Zeolit réteg

A Sango-korall képes az ásvány-ion tartalmat és a víz pH-ját szabályozni, nagyban növeli a víz redoxpotenciál értékét. A Sango korallból előállított golyók képesek az ásvány-ion tartalmat és a folyadék pH-ját szabályozni. Ezek a korallok a Dél-Japán Okinawa korallszigeteken találhatóak meg. A Japán Egészségügyi Minisztérium felügyelete mellett több olyan egyetemi vizsgálat készült, amiben a korallok hatásait vizsgálták. A kutatók azt találták, hogy az Okinawán fogyasztott ivóvíz egyedülálló, mivel az a szigetet alkotó korallból kioldódott ionizált ásványi anyagokat tartalmazza. Fogyasztásával kimagasló sav/bázis egyensúlyt érnek el a szervezetben. A kivételes ásványi- és nyomelem tartalmú víz összetételét kémiailag nagyon hasonlónak találták az emberi testfolyadék összetételével.

A Hegyi kristályok feltöltik a vizet természetes energiájukkal, és növelik a víz redoxpotenciálját azáltal, hogy megnövelik a folyadék elektronegativitását.

A Zeolit ásványok – nagy porozitású biokatalizátorok – megkötnek olyan káros mikromolekulákat is, mint pl. az ammónium és az arzén, és a Pi-kerámiákkal összjátékban optimalizálják a vizet. Az ásványi kövek az ásványi anyagok olyan speciális összetételét biztosítják, melyek rendkívül fontosak az emberek számára. Ezek az ásványi anyagok nyomokban adódnak a vízhez, és hozzájárulnak a MAUNAWAI® pi-víz enyhén lúgos állapotához.

Mágneses csap – finom mágneses mező, energiaszint szabályozás

A Pi-vizes technológia utolsó fázisában egy állandó mágnes beállítja az átfolyó pivíz energiaszintjét arra az energetikai koordinációra, amely az emberi sejtvíznek megfelelő.

A szűrőfolyamat során a Maunawai® Pi-víz jellemzői nagyon közel kerülnek a sejtjeink belsejében levő intracelluláris folyadék tulajdonságaihoz. A Pi technológia a víz kémia és energetikai tulajdonságát optimalizálja, klaszter méretét lecsökkenti (az összekapcsolódó víz molekulákat klaszternek nevezik), így az könnyebben felszívódik.

A Pi-víz hexagonális kristály szerkezetűvé válik, azaz a klaszterei 6 molekulát fognak tartalmazni, míg bármilyen más víz klaszterei 16, de akár 50 molekulát is tartalmazhatnak.

A rendezett, kis klaszterű szerkezet, és az ideális energiaszint megkönnyítik a sejtmembránon történő áthatolást.

Mindezek által a Pi-folyadék jellemzői nagyon közel kerülnek a sejtjeink belsejében levő intracelluláris folyadék tulajdonságaihoz. A Pi technológia a víz kémia és energetikai tulajdonságát optimalizálja, klaszter méretét lecsökkenti (az összekapcsolódó vízmolekulákat klaszternek nevezik), így az könnyebben felszívódik.

A Pi-víz hexagonális kristály szerkezetűvé válik, azaz a klaszterei 6 molekulát fognak tartalmazni, míg bármilyen más víz klaszterei 16, de akár 50 molekulát is tartalmazhatnak.

A rendezett, kis klaszterű szerkezet, és az ideális energiaszint megkönnyítik a sejtmembránon történő áthatolást.

Végül álljon itt két idézet kommentár nélkül:
„…A víznyalábok (klaszterek) oszlopokból állnak, amit a Pi technológia kisméretű hatszögletű (hexagonális) vízklaszterekké alakít. Melyek beleilleszkednek és áthatolnak az emberi sejtmembránok hatszögletű csatornáin, ahol gyorsan ki tudják fejteni jótékony hatásukat és kimossák a szennyet…” (Water as a Communicator – Institute of Heartmath Research Center).

„…Az öregedés a szervezetek, szövetek és sejtek hatszögletű vízcsomóinak elvesztése és a teljes test víztartalmának csökkenése. Ha újra bevisszük a hatszögletű vízcsomókat a testbe, megnő a vitalitásunk, lecsökken az öregedési folyamat, és megelőzzük a betegségeket…”
( Molecular Water Environment Theory: – Dr. Mu Shik Jhon.)

A pi-víztisztító készülék előnye:

Naponta körülbelül 3 liter intracelluláris (sejten belüli) víz újul meg a szervezetünkben. Ez a reformálás sok energiába kerül a testnek. Ezért fontos, hogy ezt milyen „alapanyagból” kell elvégeznie. A Pi-víz kivételes forrása annak az ideális víznek, amelyre a testnek szüksége van.

 • Vízvezeték, és áram nélkül
 • Egészséges és költségkímélő
 • Természetes (gravitációs) szűrési folyamat
 • Nagyon finom íz, mellékízek nélkül, lágy forrásvíz minőségben.
 • 80-99%-os szűrési képesség, fizikai és kémiai szennyeződéseknél, trihalogén-metánok, peszticidek esetén, (kiszűri a víznél kisebb molekulájú szintetikus kémiai anyagokat is, amit a fordított ozmózis elvén működő készülékek sok esetben nem szűrnek) A MAUNAWAI Pi-víztisztító készülék labor és tudományos vizsgálati eredményeit ide kattintva lehet elérni.
 • Pótolja a kiürült létfontosságú ásványianyag-tartalékokat.
 • Növeli az Intracelluláris (sejten belüli) hidratáltságot.
 • Stabilizálja és védi a sejteket.
 • Segít fenntartani a normális véráramlást és pH-t.
 • Kiüríti a hulladékokat, és megakadályozza felhalmozódásukat a sejtekben.
 • Mivel enyhén lúgos (7,5-8 pH) kémhatású, ezért meggátolja a szabad gyökök (nagy energiával rendelkező részecskék, amelyek károsítják a sejteket) képződését.
 • Készíthető belőle bármilyen étel, ital (pl.: tea, leves, főzelék), melybe vizet szoktak tenni. A hőhatás ellenére megtartja stabil szerkezetét, életenergiáját. Kiemeli az alapanyagok aromáját, segíti a tápanyagok, ásványi sók könnyebb felszívódását, növeli az eltarthatóságot.
 • Sportolás esetén biztosítja a gyorsabb izomregenerálódást és a technikai képességek jobb kihasználását, valamint csökkenti a sérülés esélyét.
 • Az intenzívebb veseműködés miatt gátolja a vesekőképződést.
 • Szépségápolást is támogatja, mivel lassítja az öregedési folyamatokat, a bőrgyógyászati panaszok csökkenhetnek.
 • Nagymértékben növekedik az anyatej termelése, ha az édesanya a szoptatás időszakában Pi-vizet fogyaszt.
 • “… folyamatos fogyasztásának a hatására a kezdeti fiziológiás zavarokat mutató vérkép – összetapadt vörös vértestek – folyamatosan egészségessé válik, és mintegy 40%-kal növekszik az oxigénszállító kapacitás!”
 • A növényápolás terén is pozitívak a tapasztalatok. Intenzívebb virágzás várható, 30%-kal több termést hoznak. Szoba-növényeink garantáltan meghálálják a Pi-vízzel való öntözést, a vágott virág is hosszabb ideig élvezhető.

Tetszett a cikkOszd meg ismerőseiddel is!

3 thoughts on “Mi a PI víz? Részletes leírás és tényszerű bemutatás.

 1. Pingback: Élő PI-víz - Az Örök Élet Forrása – a víz, mint információhordozó - Pivíztisztító webáruház

 2. Pingback: Pi víz kérdezz-felelek, a vízszakértő válaszol - Pivíztisztító webáruház

 3. Pingback: Tímea tapasztalata a NAPUI PI víz készülékről - Pivíztisztító webáruház

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oszd meg ezt egy barátoddal