Barion Pixel

Maunawai Quelle PiPrime – K8 terméktapasztalat

Eszenyi Gábor és Családja PI vízszűrő tapasztalat 5 fős háztartásban! Maunawai Quelle PiPrime – K8 pi-vízszűrő

“Nagyon régóta használunk vízszűrőket!
Körülbelül 10-12 éve, egy kiskancsóval kezdtük amikor még csak ketten voltunk és az bőven elég volt a családnak és ahogy nőtt a család úgy fontosnak éreztük, hogy egy nagyobbat is beszerezzünk, mert ugyanúgy ahogy nekük a tisztavíz fontos, úgyérezzük, hogy a gyermekeinknek is ez egy fontos szempont!

 

 

Minden nap visznek az iskolába és ez teljesen jól kiszolgálja az öt főnek a főzés igényét, kávé, tea és egyéb ivást. Nagyon szeretjük, nagyon régóta használjuk és amikor ide költöztünk akkor eleve úgy alakítottuk ki a bútornak ezt a fogadó felületét hogy passzoljon a vízszűrőhöz, direkt úgy illesztettük, hogy tökéletesen illeszkedjen ide. A készülék választásunkkor nagyon fontos volt, hogy minden káros anyagot kiszűrjön, pi vízet csináljon és minden hasznos nyomelemet megtartson a vízben és ami még nemutolsó szempont hogy nagyon finom ízvilágú vízet állít elő!”

Eszenyi Gábor és Családja PI vízszűrő tapasztalatát bemutató videót itt megtekintheti! Maunawai Quelle PiPrime K8 pi-víztisztító

Tisztítsd meg, keltsd életre csapvized, legyen otthon egy saját forrásod…. A MUANAWAI PI- víz, az egészséged forrása lehet.

A Maunawai Piprime K8 készülék működése:

A szűretlen csapvíz betöltésére szolgáló felső tartály kiváló minőségű ólommentes kristályüvegből van.

Előkészítő Fázis – Fizikai szennyezőanyagok eltávolítása

1. Kerámia előszűrő egységen. A kerámia pórusainak mérete csupán 0,2μm, így még a baktériumok sem jutnak át rajta. Kiszűr mindenféle vízben áramló szennyezőanyagot ( homok, iszap,por, rozsda, iszapba adszorbeálódott szennyező egyéb anyagok)

2. A Mész-nitrát előszűrő egység (PAD) eltávolítja a nitrátot, a szervetlen kalcium, magnézium sókat + egyéb kémiai szennyeződéseket a csapvízből.

Szűrőfázis – kémiai szűrés, gyógyszer + hormon szűrés + PI aktiválás

A MAUNAWAI® víztisztító-rendszer központi egysége a többszintű PIPRIME® K8 szűrőpatron. A PI® szűrőpatront a kutatók célzottan a MAUNAWAI® víztisztító-rendszerhez fejlesztették ki, minőségében első osztályú alapanyagok felhasználásával.

3. Speciális High-Tech aktívszén réteg. Ez a szűrőegység mindenféle kémiai anyagot, nehézfémet, rovar és növény védőszer maradványt, Policiklusos aromás szén-hidrogéneket, a trihalogénmetánokat, gyógyszer és hormonmaradványt is eltávolítja.

Biokerámia golyócskák erősítik a víz antioxidáns hatását, azáltal, hogy megnövelik a víz elektronegativitását. A kerámiagolyók segítenek beállítani az enyhén lúgos pH értéket, finomítják a víz klaszter-szerkezetét*

4. Turmalin kerámia réteg, ez elősegíti a természetes klaszterképződést, negatív ion kibocsájtó, hosszú hullámú infravörös sugárzása révén növeli a víz energiaszintjét.

5. PI-kerámia mátrix, optimalizálja az ásványi anyagok szintjét, vízstruktúrát képez, lúgosítja a vizet, képes finom nemkívánatos rezgéseket és szabadgyököket megkötni

6. EM-kerámia-kálcium kerámiák, elektromágneses energetizálási folyamat, a természetes egyensúlyt véglegesítése. Probiotikus, az életet támogató rezonanciamezőt hoz létre, mely nem jelent alkalmas környezetet patogén csírák és degeneratív kórok számára, mivel rezgésspektrumuk eltérő.

7. Magic Ball/Alkalina/BioCere: más felhasznált bio-kerámiák mellett olyan természetes képződmények variánsait tartalmazza, melyek fő tulajdonságai révén csökkentik a klaszterstruktúrát, szabályozzák a pH-értéket és visszaállítják a víz természetes kalcium-magnézium szintjét – és még számos egyéb biokerámia…..

7. San go-korallok A San go-korallok az ősóceán legprimitívebb mikroorganizmusai közé tartoznak. Olyan ionizált ásványokat és nyomelemeket biztosítanak a szervezet számára, amelyet az kiemelkedő hatékonysággal tud beépíteni. Ezáltal energiát biztosítanak, miközben enyhén lúgosítják a vizet.

8. Zeolit ásványok bio-katalizátorként eltávolítják a csapvízben lévő (pl. arzén, ammónia, egyéb nehézfémek stb., és a földben lévő vegyszerek, növény védőszerek maradványainak mikromolekuláit. A kerámiagolyókkal összhangban optimalizálják az energia felvételét úgy, hogy eltávolítja az áramló vízből az erősen pozitív töltésű molekulákat a legapróbb részecskékkel együtt. Így tehát ultra finom molekulaszűrőként és katalizátorként is funkcionál.

9. Hegyi kristályok gyógyító energiával töltik fel a vizet

Mágneses fázis

10. Mágneses csap: finom mágneses mező a MAUNAWAI® víz elektromágneses mezejét állandósítja

Az eredmény

Az természetben lejátszódó folyamatokkal összhangban álló szűrési folyamat eredményeként a MAUNAWAI®-PI víz ízletes, lágy és a szervezet számára kiválóan hasznosítható „forrásvíz”.

Költségek:

Az első évben csupán 28,75 Ft/liter költséggel kell számolnunk, míg a további években ez a költség 7,9 Ft/literre csökken. A számításhoz egy 4 fős családot vettünk alapul, napi kb. 11 literes fogyasztással. A K8 készülék komplett szűrőcseréjének éves költsége kb. 32.000 Ft

*A vízben nem csak a hidrogén és az oxigén molekulák között van kémiai kötés, hanem a hidrogén atomok között gyenge un. hidrogénhíd-kötés jön létre.

A hidrogén-hidak száma és erőssége határozott szerkezetet biztosít a víznek.

A szerkezettel bíró víz minden lényeges tulajdonsága, elektromos állandója, infravörös elnyelése más, mint az ugyanolyan hőmérsékletű, sűrűségű, tisztaságú stb. vízé.

A vízben elhelyezkedő, maximális, azaz négy hidrogén-híd kötést tartalmazó, azonos forgásirányú protonokkal rendelkező egységet klasztereknek nevezzük. A teljesen rendezett szerkezetű víz klaszterekből áll.

Milyen szennyezőanyagokat szűr ki a Maunawai Quelle PiPrime K8 készülék:

  • Lebegő szennyeződést pl.: homok, rozsda, iszap, azbeszt, stb.
  • Nehézfémeket, ólmot, higany, arzén, ezüst, réz, vas, cink, mangán, urán stb.
  • Gyógyszer és hormonmaradványok
  • Szerves komponenseket
  • Policiklusos aromás szénhidrogéneket
  • A klórt és a bomlástermékeit (trihalogénmetánok)
  • Mindenféle peszticidet, stb.
  • A készülék ANTSZ engedéllyel rendelkezik

Mivel a szűrőkben High-Tech tecnológia van ezért a szűrési kapacitás a használati idő alatt nagyon stabil marad.

A készülék NEM szűri ki, a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat és mikroelemeket, viszont harmonizálja és optimalizálja azok arányát, hogy a szervezetbe kerülve optimális legyen.

A szűrőcserék esedékessége:

Kerámiaszűrő: kb. 1 év (vízminőség függvényében)

Mész-nitrát előszűrő (PAD) egység: kb. 3 havonta (vízkeménységtől függően változhat)

PiPrime K8 PI-szűrő: kb. 6-12 hónap (vízminőség függvényében)

A készülék tartalmazza az induló szűrőket (1 db. kerámiaszűrő + 1 db. Pi-szűrő + 1 csomag zeolit ásványkő)

A Quelle K2 vízszűrő készülék használata és beüzemelése nagyon egyszerű, bárki könnyedén el tudja végezni.

A készülékhez tartozó szűrőcsomagokat itt találja >>>

Maunawai Quelle K8 készülék kapacitása:

Betöltőtartály: 4,0 liter

PI-víz tartály: 8,0 liter

A Maunawai High-Tech szűrőbetét a vizet lassabban ereszti át a tökéletes szűrés érdekében.

Tetszett a cikkOszd meg ismerőseiddel is!

One thought on “Maunawai Quelle PiPrime – K8 terméktapasztalat

  1. Pingback: 5+1 tipp, hogy idős szeretted ne száradjon ki - Pivíztisztító webáruház

Comments are closed.

Oszd meg ezt egy barátoddal