Központi vízlágyító/víztisztító garanciális üzembe helyezés

A garanciális üzembe helyezés a már előzetesen (általunk, vagy más szakember által) beszerelt készülék paraméter beállítását rendszerbe nyitását elindítását jelenti.

Az EcoWater, ERIE és GeoSoft vízlágyítókat az készülékhez mellékelt használati utasítás szerint bármely vízvezeték szerelő be tudja szerelni az előzetesen kialakított csatlakozási pontra. Az jogszabályban biztosított garanciához és a készülék adott felhasználói helyen való optimális működéshez azonban szükséges, hogy a vízlágyító/víztisztító berendezés beállításait szakember végezze el. Ennek a műveletnek a készülék vezérlésének ismerete nélkül nem javasolt nekilátni. A hibásan elvégzett bekötés és üzembe helyezés a készülék garanciavesztésével jár.

A garanciális üzembe helyezés külön is kérhető a készülék megvásárlását és elszállítását követően.  Garanciális üzembe helyezés szolgáltatás díja, megrendelése >>>

Fontos, hogy csak a szakszerviz vagy szakkereskedés által beüzemelt gépekre érvényes a jogszabályban meghatározott garancia, ekkor biztosított a vízlágyítók megfelelő működése.

Az üzembe helyezés során munkatársunk elvégzi a beszerelés szakszerűségének ellenőrzését, a vezérlőfej beállítását, a regenerálási idő beállítása az ügyfél igényei szerint,

az oszlop légtelenítését, a gyanta átmosását, mennyiségvezérelt készülékek esetében a vízlágyító programozását a bejövő vízkeménységhez optimalizálva, a termelt víz keménységének beállítását, és a vízlágyító/víztisztító készülék összes funkciójának tesztelését.

A vízlágyító berendezések kizárólag kiépített csatlakozási pontokhoz tudnak csatlakozni.

A csatlakozási feltételek megteremtése a megrendelő feladata.

Hogy alakítsuk ki a csatlakozási feltételeket >>>

Csatlakozási pontok:

  • Fő vízvezetéken csatlakozó pont
  • Csatorna csatlakozás
  • Elektromos csatlakozás

Az általunk (GeoMag Water KFT.) értékesített berendezések garanciális üzembe helyezését minden esetben biztosítjuk, javasoljuk, hogy vegye igénybe szolgáltatásunkat az esetleges későbbi problémák elkerülése végett.

Garanciális üzembe helyezés és beszerelés díja

  • 59.900 Ft
  • A kiszállás és szállítás díjmentes

Vízlágyító csomagok beszereléssel és garanciális üzembe helyezéssel>>>