A Midnight™ vízlágyító berendezéshez tartozó applikáció letöltése, telepítése és beüzemelése IOS készülékre

Letöltés:

1. Az iOS készülékre készített applikációért kattintson az alábbi hivatkozásra, vagy scannelje be az itt látható QR kódot:

2. Kattintson az iPhone gombra, mely átviszi Önt az App Storeba

3. Töltse le az applikációt az App Storeon keresztül

Telepítés:

A letöltés után iOS eszköze automatikusan telepíti az applikációt.

Beüzemelés:

  1. Az alkalmazásba történő belépés után adja meg országát
  2. Regisztráljon a képernyő alján látható “Sign up now” gombon keresztül
    • fogadja el a felhasználói feltételeket és lépjen tovább a “Continue” gombbal
    • adja meg e-mail címét
    • írja be az e-mail címére érkezett 4 számjegyű kódot és válasszon jelszót.
  3. Állítsa be háztartása helyét és lépjen tovább az applikáció főoldalára a “Start to use” gombbal.
4 5 6

4. Az “Add device” gombra való kattintás után meg kell adnia a wifi hálózat nevét és az ehhez tartozó jelszót, amelyre a vezérlőfej majd csatlakozni fog.
5. Ezután a vezérlőfej áramellátását meg kell szüntetni, majd újra csatlakoztatni.
6. Amint áram alá kerül a fej, a menü / jóváhagy gomb 5 másodpercig tartó nyomva tartásával egy rövid sípoló hangot fogunk hallani
7. Nyomjon az alkalmazásban a „Connect to wifi” gombra, hogy a vezérlőfejet csatlakoztassa a program. Itt megadhatja az alkalmazásnak, hogy a jelszó mentése után az eszközök mindig automatikusan csatlakozzanak a wifi hálózatra.
8. Ezután használatra kész az applikáció.

Egyéb tudnivalók

A regisztráció és beüzemelés elvégzése után több eszköz is kezelhető az applikációval, illetve a komplett háztartás adminisztrálható helyiség szintű lebontással. Egy eszközhöz több felhasználó is hozzárendelhető, de fontos tudni, hogy mindig a legelőször hozzáadott felhasználó lesz az adminisztrátor jogosultsággal rendelkező, aki a következő hozzáadott felhasználók jogosultságait be tudja állítani.

Az alkalmazáson az LCD kijelzőn is megjelenő információkat láthatjuk, például, hogy mely ciklusnál tart a vezérlőfej, vagy mennyi a vízátfolyás.

Riasztási funkciók, háztartása védelme érdekében

Az applikáció három fontos riasztási funkcióval rendelkezik:

Peak flow riasztás: ha a vízátfolyás mértéke meghaladja az előre beállított maximális értéket, a rendszer automatikusan jelzést küld Önnek és a berendezés rögtön lezárja a bejövő víz útját. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!

Szivárgás riasztás: ha a beépített SafeHome funkció szivárgást észlel, automatikusan riasztást küld a felhasználónak és a berendezés rögtön lezárja a bejövő víz útját. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!

Sóhiány riasztás: automatikusan jelez, ha a vízlágyítóban lévő só szintje alacsonyra csökken, így Önnek lesz ideje arra, hogy feltöltse sóval a készüléket, még mielőtt teljesen kiürül.

FONTOS!

Amennyiben bármilyen hiba merülne fel a vezérlőfej működése közben, azt az applikáció is jelzi és nyugtázható is az üzenet. A hibaelhárítást azonban csak helyileg a vezérlőfejen lehet nyugtázni, majd újra vízszolgáltatás állapotba állítani azt. Az alkalmazásban nincs erre lehetőség!