Barion Pixel

Így törődj az egész család egészségével

Mindenki szeret odafigyelni a családja egészségére, kívül és belül egyaránt. Most a víz megközelítéséből szeretnénk segíteni, hogy mi az a 3 gondolat, amit alkalmazva az egész család egészségét hosszútávon tudod segíteni.

  1. Az egész család igyon tiszta, energetizált szűrt vizet

A víz elengedhetetlen része az életünknek, azonban nem mindegy, hogy milyen minőségű vizet fogyasztunk. Magyarországon három lehetőség áll rendelkezésünkre:

  1. a csapvíz,

  2. a műanyag (PET) palackban tárolt ásványvíz,

  3. a tiszta, szűrt és energetizált Pí víz.

Magyarországon a csapvíz a legegyszerűbb vízivási lehetőség, viszont annak érdekében, hogy a káros baktériumoktól mentesítsék azt rendszeres klórozásra van szükség. Ez az eljárás azzal jár, hogy a csapvíz erős és kellemetlen szagúvá, valamint ízűvé válik, ami nem túl bizalomgerjesztő.

Ebből következően sokan a klórszagmentes ásványvizek mellett teszik le a voksukat. A PET palackokban kapható 1,5-2 literes ásványvizek bár gyors és működő alternatívájának tűnik a vízbevitelnek, ugyanakkor a műanyagokból számtalan vegyület kiválik és nem észrevehető módon, de bejuttatjuk a saját és családunk szervezetébe.

A harmadik megoldás a szűrt és energetizált Pí víz, ami a csapvízből szűri ki a káros és kellemetlen anyagokat úgy, mint például a klór, metán vegyületek, vagy a különböző nehézfémek. A kiszűrést követően az 1200 fokon kiégetett aktivált eolit, a rózsakvarc, az ametiszt, valamint a hegyikristály energetizálja is a vizet, aminek következtében élővé, forrásvíz minőségűvé teszi azt. Az íze és lágysága össze sem hasonlítható a fenti két megoldással.

  1. Ne terheld magadat feleslegesen!

Sem anyagilag, sem a derekadat! A csapvizet sokan PET palackokba csomagolt vizekre cserélik, ami elsőre jó megoldásnak tűnik, de nem minden esetben könnyíti meg az életünket a 9-12 kgnyi zsugorvizek hazacipelése… főleg egy lift nélküli lakásba szó szerint nehézséget tudnak okozni. A helyzetet az sem könnyíti meg, hogy a vízért mindig ki kell mozdulni, aminek utazási költségei vannak és a vásárlás során palackonként legalább 70 forintot kérnek el a boltokban, ami literáron is legalább 50 forintba kerül.

  1. Gondolj a gyermekeid, unokáid jövőjére

A PET palackos vizek vásárlásával szemét keletkezik, ami egyrészt a palack víz elfogyasztása után otthon foglalja a helyet, ahonnan jó esetben először egy szelektív hulladékgyűjtőbe kerül, és onnan végül pár hét elteltével újrahasznosításra. Azonban a nem újrahasznosításra kerülő műanyagok lebomlási ideje 3-500 év, ami azt jelenti, hogy az a műanyag PET palack, amiből ma ittál azzal még az unokáid, dédunokáid, valamint az ő leszármazottjaik is találkozhatnának… Gondolj a jövőre és csökkents a műanyagterhelésedet, a család egészsége mindennél fontosabb!

Mi a megoldás a klóros víz, a cipekedés és költséges vízvásárlások elkerülése és a környezetvédelem érdekében?

Szerezd be az otthoni víztisztító berendezésedet, amivel otthon, kényelmesen és klórmentesen forrásvíz minőségű vizet tudsz előállítani 7 forint/literes áron.

Annak érdekében, hogy a vizet magaddal is tudd vinni bárhová ezt a készüléket is a figyelmedbe ajánljuk!

Válassz egy eszközt, amivel megkönnyíted a családod életét!

Tetszett a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel is!

One thought on “Így törődj az egész család egészségével

  1. Pingback: Útmutató a szervezet helyes víz - só egyensúlyához - Pivíztisztító webáruház 2.0

Comments are closed.

Oszd meg ezt egy barátoddal