Barion Pixel

Maunawai Pivíz, forrásvíz az otthonába?

A víztisztító készülékek több mint 99%-a a vizet csupán fizikailag és kémiailag tisztítják meg. A Maunawai PI víztisztító rendszerek a fent maradó 1%-ot képviselik, melyek ettől többet is tudnak. Csak az elmúlt 20 év kutatásai világítottak rá a biológiai vízminőség fogalmára, arra hogy attól, hogy a víz tiszta, nem biztos, hogy szervezetünkben jól tud hasznosulni.

A minőség szempontjából a friss forrásvíz és sejtjeinkben jelen lévő magas fokon strukturált víz jelenti a viszonyítási pontot. A biológiailag is aktív szűrt víz – kristályszerűen rendezett vízmolekulák láncolata, melyek meghatározott geometriai struktúrával is rendelkeznek – akárcsak a sejtfolyadék, ami bennünk van. Így az új kutatások alapján azt a vízszűrő berendezést érdemes választani, amely a tisztítási funkción kívül képes biológiailag is aktív vizet készíteni.

A MAUNAWAI® szűrőrendszer működésekor a csapvíz (akárcsak a források esetében ) nyomás kifejtése nélkül történik, így a víz megőrzi kristályszerűen rendezett molekula láncait, klaszterszerkezetét.
A MAUNAWAI PI- készülék nem szűri ki, a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat, de harmonizálja és optimalizálja azok arányát, ennek következtében optimálisan tud sejtjeinkben hasznosulni. Sejtvíz szerkezete miatt könnyen áthalad a sejtmembránon, és azonnal hidratálja a sejteket.

A Maunawai PI készülékek egyedülállóan kb. 30 féle szűrő és vízkezelő anyagot tartalmaznak, melyek egyenesen Japánból érkeznek a cég németországi üzemébe.

A szűrési folyamat minden olyan szennyezőanyagot eltávolít a csapvízből, amire szervezetünknek nincsen szüksége. A Német gyártmányú Maunawai, Európa legtöbbet tesztelt vízszűrő rendszere. Még az olyan nehezen eltávolítható szennyező anyagokat is, mint a gyógyszer és hormonvegyületeket is 100%-ban képes kiszűrni.

  1. Kerámia előszűrő 0,2μm, így a patogén baktériumok nem jutnak át rajta. Kiszűri a homok, vas, iszap,por, rozsda, pollen,azbeszt részecskéket
  2. Vízkőszűrő egység eltávolítja a nitrátot szervetlen kalcium kb. 50%-át, így javítja a magnézium felvételt.
  3. High-Tech aktívszén réteg – Gyógyszer és Hormonszűrésre tesztelve Ez a szűrőegység mindenféle kémiai anyagot, nehézfémet, rovar és növény védőszer maradványt, trihalogénmetánokat, stb. eltávolít.
  4. Turmalin kerámia réteg, Infravörös és a negatív ionok forrása. Ezen tulajdonsága következtében ionizálja (negatív töltésű ionjai által lúgosítja), csökkenti annak klaszterméretét.
  5. PI-kerámia mátrix: A MAUNAWAI®-víztisztító készülékek központi egységében több mint 20 különböző, összetételű kerámiagolyó helyezkedik el. A porózus, de stabil állapotú kerámia-mátrixot egy szabadalmaztatott és igen költséges folyamat során állítják elő.  Emeli a víz energiaszintjét, optimalizálja az ásványi anyagok szintjét, vízstruktúrát képez, lúgosítja a vizet, képes finom nemkívánatos rezgéseket és szabadgyököket is megkötni
  6. EM-kerámia-kálcium réteg, további elektromágneses energetizálási folyamat, a természetes egyensúlyt véglegesítése. Probiotikus, az életet támogató rezonanciamezőt hoz létre, mely nem jelent alkalmas környezetet patogén csírák és degeneratív kórok számára.
  7. Mesterséges korall – Hegyi kristály – Zeolit réteg A mesterséges korall képes az ásvány-ion tartalmat és a víz pH-ját szabályozni, nagyban növeli a víz redoxpotenciál értékét. A Hegyi kristályok feltöltik a vizet természetes energiájukkal, megnövelik a folyadék elektronegativitását. A Zeolit – nagy porozitású biokatalizátor – megköti az olyan káros mikromolekulákat is, mint pl. az ammónium vagy az arzén. A Pi-kerámiákkal összjátékban optimalizálják a vizet.
  8. Mágneses csap: finom mágneses mező a MAUNAWAI® víz elektromágneses mezejét állandósítja.

A MAUNAWAI vízszűrők kimagasló minőségű PI vizet biztosítanak szervezetünk számára. Fogyaszthatják csecsemők, gyermekek, felnőttek, sportolók, fogyókúrázók, idős emberek, egészségesek és betegek egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oszd meg ezt egy barátoddal