Higiéniai termékek visszaküldése – víztisztítók

Higiéniai termékek: Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges. Amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha még nem voltak használva.

Fontos tudni, hogy a higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldheted 30 napon belül, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontottad fel, vagyis a terméket még nem vetted használatba. Ez a szabályozás olyan zárt csomagolású termékekre vonatkozik, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Ebbe a termékkategóriába tartoznak a víztisztító és vízlágyító berendezések, vízszűrők légszűrők, és szűrőbetétek is.

Higiéniai termékek kipróbálása:

A megvásárolt higiéniai termékek egy része esetében tudjuk biztosítani számodra a kipróbálás lehetőségét.

Amennyiben az engedélyezett csoportba tartozó készülékeket kipróbálta, és használta, ebben az esetben is 30 napon belül visszaküldheti részünkre. A készülékek kipróbálása az áru tulajdonságainak és működőképességének ellenőrzését jelenti. Amennyiben ezen túlmutató használatot tapasztalunk, visszaküldés esetén kártérítést kell fizetni a termék elhasználódásáért vagy minőség romlásáért.

Maunawai asztali víztisztító készülékek, vízszűrő kancsók kipróbálása:

Amennyiben használta az alábbi készülékeket, használati díjat számolunk fel, mely

  • Maunawai Kini kancsó esetében 8.000 Ft
  • Maunawai Quelle PiPrime készülékek esetében 20.000 Ft

használati díjat jelent. Ezt a használati díjat a termékek 30 napon belüli visszaküldéskor levonjuk a termék visszatérített összegéből.

  • További feltétel, hogy a termék és tartozékai 100%-ban sérülésmentesek legyenek!

Hálózatba beépítendő víztisztító készülékek, és zuhanyszűrők esetében – nem tudunk kipróbálási lehetőséget biztosítani.

A beépíthető víztisztító készülékek esetében a 30 napos visszaküldési garanciát kizárólag abban az esetben tudunk biztosítani, ha a termék nem lett beépítve, illetve a szűrőbetétek zárt csomagolása nem lett kibontva. Amennyiben a készüléket kipróbálta, használta higiéniai okok miatt nem tudjuk visszavenni, és a 14 napos elállás sem érvényesíthető.

A visszaküldés lehetséges módszerei:

Visszavitel a piviztisztitowebáruház bemutató termébe

Ha egy terméket a piviztisztitowebáruház bemutatótermébe visszaviszel – 2462 Martonvásár, Szent László út 5. – és a pénz visszatérítését igényeled, a visszatérítés az eredeti befizetés módjának függvényében történik.

Visszaküldés futárszolgálattal

A visszaküldendő terméket bármilyen futárszolgálattal visszaküldheted részünkre. A visszaküldés költsége Téged terhel.