Fizetési módok

Fizetés készpénzben

A megrendeléseket a rendelés átvételekor készpénzzel is ki lehet egyenlíteni  – a futárszolgálatnak, az átvételi pontokon illetve a telephelyen.

Utánvét kezelési költség

Értékhatártól függetlenül, az utánvétes (futárnál, átvételkor készpénzben fizetendő) fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 490 Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként.

Fizetés banki átutalással

A rendelést banki átutalással is ki lehet egyenlíteni. A megrendelést követően – ha a rendelés minden tétele raktáron van – egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk e-mailen, melyen feltüntetjük az átutaláshoz szükséges adatokat:

  • bankszámlaszámunkat,
  • valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

A termékek átvétele, illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melyről e-mail üzentet küldünk.

Bankkártyás fizetés

A weboldalon online bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítunk a Weboldalon történő vásárlás során. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Az átvételi pontokon – Magyar Posta Zrt. – történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány kérhetnek el.

Fizetés hűségpontokkal és kuponokkal

A piviztisztitowebaruhaz.hu webshopban vásárolhat ajándékutalványt, tetszőleges összegben. Az ajándékutalványt 12 hónapig lehet felhasználni. A vásárlások során összegyűjtött hűségpontokat a bejelentkezést követően a fiók információk között lehet megtalálni, majd vásárlás során beváltani.

A piviztisztitowebaruhaz.hu csak akkor fogadja el az akciós kuponokat, ha a kupon kódját vásárlás előtt a bevásárlókosár oldalon érvényesítették!

Kuponok érvényesítése a megrendelés oldalon

A kuponokat a megrendelés oldalon lehet felhasználni – amennyiben legalább 1 termék már van a kosarunkban. A Kosár megtekintéséhez húzzuk az egeret az oldal jobb felső sarkában található kosár ikon fölé és kattinsunk a “TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ” feliratú gombra (ez a gomb csak akkor jelenik meg, ha már van legalább 1 termék a kosarunkban). A megrendelés oldal alján van egy “KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE” rész, ide kell a kupon-kódot beírni vagy beilleszteni.

A kód beillesztése után rá kell kattintani az “Érvényesítés” gombra – amennyiben ezt nem tesszük meg, a rendszer nem veszi figyelembe a kedvezményt! A kedvezmény érvényesítése után befejezhetjük a rendelést a Megrendelés gombra kattintva.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy rendeléshez utólag nem áll módunkban kupon-kódot érvényesíteni, akkor sem, hogy ha a rendelés megjegyzésébe beírta azt. A kedvezmény érvényesítéséhez minden esetben a fenti módon kell eljárni.