Barion Pixel

A Pi víz és az ősszubsztancia

1964-ben Japánban azt a felfedezést tették, hogy a növényeknél az energia dús víz rendelkezésre állása vagy hiánya befolyásolja a tényt, hogy a növények rügyei virágokat vagy leveleket hoznak-e.

Az ezt követő kutatások nyomán felismerték, hogy a víznek ez a formája a növényeken kívül is létrejöhet, ha a megszokott víz bizonyos vasvegyületekkel érintkezésbe lép. Ez a különleges víz a szokványos víz összetevői mellett egy különleges szubsztanciát is tartalmaz, amely élő szöveteinkben és sejtjeinkben is megtalálható.

E szubsztanciát az évek folyamán számos névvel illették, Így nevezték éternek is, amelyből minden ered, 1839 után protoplazmának, 1952 óta strukturált vagy köztesfázisú-víznek, 1962 és 1973 között polivíznek. A közelmúltban pedig a negyedik fázisú víz elnevezést kapta.

A Pi víz…

E különleges vízfajtához kapcsolódó kutatások során megállapították, hogy a szokványos vízhez képest egészen más biológiai és fizikai tulajdonságokkal bíró vízről van szó. Dr. Yamashita az „Élő vízhez nagyon hasonlatos”-ként jellemezte e típust, mely 1985-ben kapta a π-víz (pi víz) elnevezést. Egészen más tulajdonsággal bír, mint a folyékony, közismert víz, így nem is tekinthetjük víznek, vagy a víz egy formájának. Ez a szubsztancia nem más, mint minden elem alapja, a biológiai élet építőeleme. A tudományos élet csupán az 1986-os évben tisztázta a Pi vízzel kapcsolatos ismereteket.

A Pi víz kutatásának egyik tudományos csúcspontját az 1991.augusztusában, az USA-ban, Bostonban megtartott, 26. energiaátalakulásról szóló konferencia jelentette: megerősítést nyert a Pivíz korábban megfigyelt, ám magyarázat nélküli energianövekedése.

Az Ősszubsztancia….

A biológusként munkálkodó Dr. Peter Augustin 1986-ban felfedezte, hogy a víz egy olyan anyagot tud képezni, amely a szokványos víztől eltérő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az anyag zsírban oldódó, képes a víz kiválasztására, sűrűsége pedig 1,4 kg/liter. Döntő jelentőséggel bír, hogy ez az anyag egészen eltér a víztől. Ebből az anyagból áll valamennyi élőlény, sejtjeink és élő szöveteink. Ebből az anyagból származik minden elem és feloszlásuk után is ezzé válnak.

Az élet ősszubsztanciája-elnevezést adta neki. Élő mivoltára közvetlen és könnyen mérhető tulajdonságai révén lehetett következtetni: összehúzódásra, önálló mozgásra, növekedésre képes, rezgés formájában energia és információ széles spektrumának felvételére, tárolására, feldolgozására és leadására képes.

2004-ben a stuttgarti Max-Planck Fémkutató Intézet képviselője kutatócsoportjuk megfigyelései alapján (Jun.-Prof. Dr. Markus Mezger) azt a meglepő kijelentést tette, hogy a jég szilícium-dioxiddal határolt felülete 0 helyett már -17 fokon olvadásnak indul, és a vízhez képest 20%-kal nagyobb sűrűséggel rendelkezik. A kutatók megállapították, hogy nagy nyomás és hideg alatt a „víz” 25%-kal sűrűbbé válik, és zsírban oldódó tulajdonsággal bír.

2013-ban felfedezték, hogy a víz 130.000 bar nyomás alatt egy egészen más, 1,4 kg/liter sűrűségű anyaggá változik, amely erős töltéssel rendelkezik és energia leadására képes. A Pi-víz japán felfedezői megfigyelték, hogy a víz esetében egy vékony filmréteg (0,001 mm vastagságú) még -100 fokban sem fagy meg.

Ezek az eredmények a Pi víz kutatásának fontos állomásai, hiszen magyarázatául szolgálnak a Pi-víz energiaátadás nélküli, éltető és más rendkívüli tulajdonságaira.

Az ősszubsztancia tulajdonságai magyarázatot adnak a Pi-víz tulajdonságait illetően, illetve víz 60, tudományosan ez idáig nem leírt tulajdonságára, anomáliájára vonatkozóan is.

Prof. David J. Thouless a 2016-os év fizikai Nobel-díjazottja a 70-es években bebizonyította, hogy a megfigyelt fázisátalakulási modellek rosszak. Évtizedek kellettek ahhoz, míg megfigyeléseit és ismereteit a tudományos élet elfogadta.

Az átfogó jellegű kutatások eredményei kimutatták, hogy a Pi-víz nem csupán a vérképződést segíti, de egyben a növények, állatok és emberek egészséges növekedésének és teljesítőképességének is záloga.

A Pi-víz kezeléssel elért eredmények bámulatosak. Növények és állatok minőségének és növekedési kapacitásának fokozását idézi elő, az emberek esetében pedig az egészségi állapot javulását és számos technikai folyamat optimalizálását eredményezi.

Ha Pi-vizet fogyasztunk, főzéshez – fürdéshez és mosáshoz is felhasználjuk -, javíthatjuk a gyógyulási folyamatokat, és megakadályozhatjuk az idő előtti öregedés folyamatát, megőrizhetjük időskori vitalitásunkat.

Tetszett a cikkOszd meg ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oszd meg ezt egy barátoddal