Barion Pixel

A forrásvíz

Mitől gyógyítók a forrásvizek? – Hogy ezt megértsük, tisztában kell lennünk a víz életciklusával…

A víz elpárolog az atmoszférában, majd felfelé haladva egyre kisebb cseppecskékké alakul. Fent a magasban a vízcseppek elképzelhetetlenül parányiak, tökéletes gömb alakúak és szinte csak felületből állnak. Minél kisebb egy csepp, annál nagyobba felülete a tartalmához viszonyítva.

Fent a troposzférában a víz teljes felületével információkat és energiákat fogad be például fotonok formájában. A légáramlások és a hőmérsékletcsökkenések miatt a vízcseppek ismét lefelé veszik az irányt, és eső vagy köd formájában ismét a talajra vagy a tengerekbe hullnak.

A tengerek áramlásainak örvénylésében folytonosan energetizálódnak. A talajra hulló csapadék elszivárog, és a levegőben valamint a talaj felső rétegeiben feloldott anyagokat felveszi, majd a mélyebb talaj- illetve porózus kőzetrétegekben újra leadja azokat. A földkérgen való áthaladás alatt a víz folytonosan mikro- és makro örvénylik. Az általa átjárt kőzet kristályainak elektromagnetikus rezgéseit illetve egyéb szilárd anyagokat is felvesz, valamint bizonyos anyagokat kiold a kőzetből.

Forrásvíz, vissza a felszínre…

A víz a gravitáció ellenére permanens örvénylésben felfelé tör a földkéregben, és az örvényáramlás folytán a nagyobb és nehezebb anyagok, mint pl. radioaktív elemek és nehézfémek kiszortírozódnak, és csak a kisebb ásványi részecskékkel telítve kerül felszínre az artézi kutakon keresztül. Az örvénylés miatt előálló elektrosztatikus töltés gondoskodik arról, hogy az oldott ásványi anyagok kolloidállapotban legyenek. Az effajta vizek magas természetes energiaállapottal rendelkeznek, nagy a belső felületük, erős a foton emissziójuk, létfontosságú őselemeket és ásványokat szállítanak optimális mennyiségben és kolloidállapotban az anyagcsere számára.

Elégséges szabad kapacitással rendelkeznek a transzportfunkciók ellátásához a szervezetben, mert nincsenek túltelítődve kemikáliákkal. A PI-víz is ilyen magas energiatartalmú folyadék.

Az emberi befolyás, sok esetben megváltoztatja a forrásvíz ideális minőségét…

Az atmoszférában a levegő érintkezik az ipari finomporral és gázokkal, és fel is veszi azokat. Mesterséges radioaktivitással, elektroszmoggal, valamint életveszélyes információkkal töltődik fel, majd savas esőként a földre hull(hat). Energiaszegényen és tele zavaró információkkal, az összes ökológiai rendszert pl.: erdők, tavak, tengerek és óceánok, vitalizálás helyett károsítja, és energiát von el tőlük, hogy ezáltal ismét anyagcserére alkalmas legyen.

Az oldott vegyi anyagok savakat képeznek, melyek kibillentik a talajt pufferrendszer egyensúlyából, és így az egykor megkötött a forgalomból kivont anyagok, mint az alumínium, újra feloldódnak.

Ez a sejtméreg a felszín közeli forrásoknál felbukkanhat, és megmérgezheti azokat. A talajba vitt mérgek feloldódnak, és bejutnak a talajvízbe. Az atomkísérletek megzavarják a bolygó energiarendszerét, és átadják kaotikus információikat a forrásoknak és a vizeknek. (2053 darab ATOMBOMBÁT ROBBANTOTTAK FEL A XX. SZÁZADBAN! )

És a csapvíz….

A vezetékes víz, nyomás alatt és olyan csöveken keresztül jut el otthonainkba, melyek a természetes áramlási törvényeket figyelmen kívül hagyják, és vizet megfosztják energiájától. A csőhálózta terhelése és a szennyvíztisztítás hozzájárulnak ahhoz (gyógyszermaradékok, hormonok, trihalometán), hogy a vezetékes víz extrém esetben nem más, mint higienizált használtvíz.

Az ásványi anyagok szervetlen, nagy aggregátumokban vannak jelen, és alig lehet őket értékesen felhasználni. A kialakuló lerakódások szemétlerakóként károsítják a szervezet vitalitását.

Az ásványvíz mindig egészséges?

Az ásványvizek gyakran tartalmazhatnak több káros anyagot, mint a vezetékes víz, mert mélyfúrásokkal, és magasnyomású pumpákkal még éretlen állapotban termelik ki a földből, így energiamentessé teszik. A természetellenes erőszak nagyméretű ásványos összetételeket, radioaktív elemeket, nehézfémeket, ragad ki magával.

Az ásványvizet a sejtlégzés végtermékével- széndioxid- vagy besugárzással pl. ultramagas hőkezeléssel tartósítják. Nem csoda, hogy az energiahiányban szenvedő embereknél, időseknél és betegeknél, komoly gondokat okozhat a túlzott ásványvíz fogyasztása.

A megoldás

Az egészség megőrzéséhez élő víz fogyasztása ajánlott. Messze felülmúlja ugyan is hatékonyságában a csapvizet.

A hosszú egészség egyik biztos titka, ha olyan folyadékbevitellel támogatjuk a szervezetet, amely segítségével mind a tápanyagok hasznosítása, mind az egészséges energiaáramlás egyszerre biztosított. Egyáltalán nem véletlen, hogy egyes gazdaságokban, az öntözéshez is PI vizet használnak. Az így termesztett gyümölcsök és zöldségek ugyan is sokkal egészségesebbek és jobb tulajdonságokkal rendelkeznek.

Tetszett a cikkOszd meg ismerőseiddel is!

One thought on “A forrásvíz

  1. Pingback: A víz világnapja - Pivíztisztító webáruház

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oszd meg ezt egy barátoddal