30 napos termékvisszaküldés garancia – víztisztítók

Amennyiben a piviztisztitowebáruházban vásárolt termék nem felel meg az elvárásaidnak, akkor visszaküldheted azt 30 naptári napon belül az átvétel időpontjától számítva. A visszaküldés költségét sajnos nem tudjuk átvállalni.

A 30 napon belüli termékvisszaküldés nem minden, a piviztisztitowebáruházban megvásárolható termékre vonatkozik, ezért a termék visszaküldése előtt kérjük, hogy olvasd el figyelmesen a visszaküldés feltételeit, amelyek alább megtalálhatók.

A 30 napos visszaküldési szolgáltatás nem befolyásolja a távkereskedelem 14 napon belüli törvényes elállási jogát.

Higiéniai termékek:

Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges. Amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha még nem voltak használva.

Fontos tudni, hogy a higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldheted 30 napon belül, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontottad fel, vagyis a terméket még nem vetted használatba. Ez a szabályozás olyan zárt csomagolású termékekre vonatkozik, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.
Ebbe a termékkategóriába tartoznak a víztisztító és vízlágyító berendezések, vízszűrők légszűrők, és szűrőbetétek is.

A megvásárolt higiéniai termékek egy része esetében tudjuk biztosítani számodra a kipróbálás lehetőségét.
Amennyiben ezeket a készülékeket kipróbálta, és használta, abban az esetben is 30 napon belül visszaküldheti részünkre. A készülékek kipróbálása az áru tulajdonságainak és működőképességének ellenőrzését jelenti. Amennyiben ezen túlmutató használatot tapasztalunk, visszaküldés esetén kártérítést kell fizetni a termék elhasználódásáért vagy minőség romlásáért.

Maunawai asztali víztisztító készülékek, vízszűrő kancsók

Amennyiben használta az alábbi készülékeket, használati díjat számolunk fel, mely

 • Maunawai Kini kancsó esetében 8.000 Ft
 • Maunawai Quelle PiPrime készülékek esetében 20.000 Ft
  használati díjat jelent. Ezt a használati díjat a termékek 30 napon belüli visszaküldéskor levonjuk a termék visszatérített összegéből.
 • További feltétel, hogy a termék és tartozékai 100%-ban sérülésmentesek legyenek.

Hálózatba beépítendő víztisztító készülékek, és zuhanyszűrők esetében – nincs kipróbálási lehetőség!
A beépíthető víztisztító készülékek esetében a 30 napos visszaküldési garanciát kizárólag abban az esetben tudunk biztosítani, ha a termék nem lett beépítve, illetve a szűrőbetétek zárt csomagolása nem lett kibontva. Amennyiben a készüléket kipróbálta, használta higiéniai okok miatt nem tudjuk visszavenni, és a 14 napos elállás sem érvényesíthető.
________________________________________

30 napon belüli termékvisszaküldés nem higiéniai termékek esetében

 1. A visszaküldeni kívánt terméket az piviztisztitowebáruház csak abban az esetben fogadja be, ha annak használata rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben jelentős értékcsökkenést nem okozott.
  A piviztisztitowebáruház fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa.
  A piviztisztitowebáruház fenntartja a jogot, hogy az egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 30 napos termék-visszaküldés szolgáltatással történő visszaélést észlel, vagy alapos gyanú merül fel a 30 napos termék-visszaküldéssel való visszaélést illetően. A piviztisztitowebáruház ilyen esetekben vizsgálatot kezdeményezhet, és amennyiben szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbítatja az ügyet.
  A piviztisztitowebáruház elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását,
  – amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).
  – amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.
 2. A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában/csomagolásában küldjed vissza, mellékelve hozzá a kapott garancialevelet/jótállási jegyet és valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot (használati utasítás, stb.). Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótold azt. A nem megfelelő védőborítás hiányából fakadó sérült termékeket nem áll módunkban elfogadni.
 3. Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küldd vissza, anélkül azt nem áll módunkban befogadni. Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot rendeltél és valamennyit szeretnéd visszaküldeni, csak abban az esetben áll módunkban azokat befogadni, ha azok közül 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.

________________________________________

A visszaküldés lehetséges módszerei:

Visszavitel a piviztisztitowebáruház bemutató termébe
Ha egy terméket a piviztisztitowebáruház bemutatótermébe visszaviszel – 2462 Martonvásár, Szent László út 5. – és a pénz visszatérítését igényeled, a visszatérítés az eredeti befizetés módjának függvényében történik.
________________________________________

Visszaküldés futárszolgálattal:

A visszaküldendő terméket bármilyen futárszolgálattal visszaküldheted részünkre. A visszaküldés költsége Téged terhel.